๑۩۞۩๑ ♀▒♥▒ A2_Family▒♥▒ ♂ ๑۩۞۩๑
Hãy dành 1' đăng kí làm thành viên để có thể sử dụng 4rum một cách hiệu quả.....!!!!!! ^-^

๑۩۞۩๑ ♀▒♥▒ A2_Family▒♥▒ ♂ ๑۩۞۩๑

♥Mãi mãi là gia đình!!!♥
 
Trang ChínhhappyCalendarGalleryTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập
WELCOME TO FORUM A2 - http://forevera2.goodbb.net
Đăng Nhập
Tên truy cập:
Mật khẩu:
Đăng nhập tự động mỗi khi truy cập: 
:: Quên mật khẩu
Top posters
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
 
¶)♂ÑÇ┐ Çu
 
FOreVerAl0nE
 
anhhungbovo11121993
 
ʎlƃn˙ɹɯ
 
S-*lUv*-18.5*Kie
 
*Arya*
 
pinkpig
 
Trieu_cute
 
Voi trắng cô đơn
 
Poll
Khả năng lớp ta đỗ đc bao nhiêu người (ko tính NV2)
Dưới 15
19%
 19% [ 31 ]
từ 15 - 20
14%
 14% [ 24 ]
Từ 21 - 25
17%
 17% [ 28 ]
Từ 26 - 30
43%
 43% [ 72 ]
Trên 30
7%
 7% [ 11 ]
Tổng số bầu chọn : 166
Latest topics
Top posting users this month
Top posting users this week
Most active topic starters
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
 
¶)♂ÑÇ┐ Çu
 
FOreVerAl0nE
 
*Arya*
 
anhhungbovo11121993
 
pepetran16
 
cry_nice_flower_ilu
 
lee_girl9x
 
kittylonely ♥
 
♥Angel_Kiss♥
 
Most active topics
May áo đồng phục lớp!!!!!!!!!
Kết quả và bình luận các trận đấu WC 2010
Ngày thứ 3....liên hoan 24-5-2011 lịch sử ...!!!!
Học thêm Sinh, HOT HOT..........
Sưu tầm các mẫu áo đồng phục cho bà con ngắm thử ...góp ý design
Đây oy....Thiên Sơn Suối Ngà!!!!
Khối B...D...v..v..thì sao???
thja nao la ng dan ong ly tuog
Một thằng ngu đã chết ở cầu Bãi Cháy
Bộ đề thi 2011 - AE vào làm thử
September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Most Viewed Topics
Dự đoán điểm chuẩn đại học 2011....Đa Khoa Y Hà Nội?
Dịch tên sang Tiếng Hàn Nhá!!!!!!
Truyện Kiều chế - 2
Tuyển tập các loài hoa đẹp nhất trên thế giới!!!
Sưu tầm các mẫu áo đồng phục cho bà con ngắm thử ...góp ý design
Dịch tên sang tiếng nhật này ^o^!!!
May áo đồng phục lớp!!!!!!!!!
nhạc chế này.......buồn cười cực*************
Truyện cười hay vãi cả đái ( 2 )
Trung Quốc xin lỗi VIệt Nam
Keywords
Statistics
Diễn Đàn hiện có 322 thành viên
Chúng ta cùng chào mừng thành viên mới đăng ký: tuancuchi222

Tổng số bài viết đã gửi vào diễn đàn là 7952 in 558 subjects

Share | 
 

 Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
*Arya*
Học Sinh Cấp 3
Học Sinh Cấp 3
avatar

Tổng số bài gửi : 121
Tiền bo (Đvị :$) : 238
Đến từ : ...º°¨(¯`'•.¸ † k n0i' dAx'† ¸.•'´¯)¨°º...
Join date : 01/06/2010
Thanh kiu : 0

Bài gửiTiêu đề: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 03, 2010 8:10 am

Unit1: ENGLISH



Part 1:



THE INTERNET AND ENGLISH



The
importance of the Internet grows rapidly in all fields of human life, including
not only research and education but also marketing and trade as well as
entertainment and hobbies. This means that it becomes more and more important
to know how to use Internet services and, as a part of this, to read and write
English.




Internet services themselves are, generally
speaking, easy to learn and use; however, you will find yourself isolated on
the Internet if you are not familiar with English. This means that knowledge or
lack of knowledge of English is one of the most severe factors that prevent
people from using the Internet. Learning to use a new Internet service may take
a few hours, a few days, or even weeks, but it takes years to learn a language
so that you can use it in a fluent and self-confident manner. Of course, when
you know some English, you can learn more just by using it on the Internet. The
advent of online universities has now made it possible for more people to learn
English, people who may live in countries where access to standard education
facilities is limited. While it may have been impossible for these people to
learn English in the past, the Internet has opened up new career opportunities.
These people are now able to learn English, and they can use their English
skills to get better paying jobs at home, or they can use them to find jobs
overseas. In any event, the Internet has played a powerful role in allowing
English to spread across the world, and the number of people learning it is
likely to increase in the future.








1. What is the
relationship between the Internet and English?

A. The Internet is important to learn English
B. English is important to use the Internet
C. English is important to use the Internet and can be improved by the Internet
D. The Internet and English are independent of each other.



2. The Internet grows
rapidly, so it’s more important to know

A. marketing and trade
B. entertainment and hobbies
C. how to use Internet services
D. the use of Internet and English



3. Internet services
themselves

A. are not easy to learn and use
B. are popular to even people unfamiliar with English
C. can be learned in a short time
D. prevent people from learning English



4. Online universities
A. make it more difficult for people to learn English
B. are useful to people in poor countries to learn English
C. provide standard education



facilities
D. are not popular on the Internet



5. The importance of the
Internet to English is

A. it spreads English and increases the number of English-learners
B. it lowers the number of English-learners
C. it offers better paying jobs
D. it offers job overseas








Bây
giờ chúng ta sẽ áp dụng những từ vựng vừa học vào bài tập sau. Các bạn hãy chọn
một từ thích hợp điền vào chỗ trống cho mỗi câu sau











11. She came here just
one month ago, but she has ____ herself with the living condition here.

A. familiar
B. unfamiliar
C. familiarity
D. familiarized



12. This is a matter of
great importance. It must be discussed as soon as ____.

A. possible
B. possibility
C. impossible
D. impossibility



13. Even if you are good
at a game, you shouldn’t be ____.

A. confident
B. self-confident
C. over-confident
D. confidence



14. There is no ___ to
his cruelty; he has been a dangerous criminal.

A. limit
B. limited
C. unlimited
D. limitation



15. The President was a
very _______ man.

A. power
B. powerful
C. powerless
D. empower











Key: 1-C 2-D
3-C 4-B 5-A
11-D 12- A 13-C
14-A 15- B



Part2:

LEARNING A
SECOND LANGUAGE






It is highly essential to know the language
for communication. In general, the most popular language is English. In this
computer age, English is the only language that any one can understand.
However, some people learn a second language easily; other people have trouble
learning a new language. How can you help yourself learn English? There are
several ways to make learning English a little easier and more interesting.

The first step is to feel positive about
learning English. If you believe that you can learn, you will learn. Be
patient. You do not have to understand everything all at once. It is natural to
make mistakes when you learn something new. We can learn from our mistakes. In
other words, do not worry about taking risks.

The second step is to practise your English,
for example, write in a journal, or diary everyday. You will get used to
writing in English, and you will feel comfortable expressing your ideas in
English. After several weeks, you will see that your writing is improving. In addition,
you must speak English every day. You can practise with your classmates outside
class. You will all make mistakes, but gradually you will become comfortable
communicating in English.

The third step is to keep a record of your
language learning. You can write this in your journal. After each class, think
about what you did. Did you answer a question correctly? Did you understand
something the teacher explained? Perhaps the lesson was difficult, but you
tried to understand it. Write these accomplishments in your journal.

You must be positive about learning English
and believe that you can do it. It is important to practise every day and make
a record of your achievements. You will enjoy learning English, and you will
feel more confident in yourself.








1.
What
is the main idea of this passage?

A. It is very important to learn a second language.
B. Some people learn a second language easily. Other people do not.
C. There are ways to help you learn a second language more easily.
D. Other people have trouble learning a new language.



2. What does it mean to
feel positive about learning English?

A. If you believe you can learn English, you can succeed in learning it.
B. You can understand everything all at once.
C. You must make mistakes.
D. You worry about making mistakes.



3. When you practise
your English, you will

A. feel uncomfortable
B. see no progress
C. will make mistakes
D. find it hard to communicate in English



4. What do you write in
your journal?

A. what you did in class
B. all the questions in class
C. all the teacher’s explanation
D. all the mistakes in class



5. When you enjoy
learning English

A. you do not practise everyday
B. you do not believe in yourself
C. you will lose your confidence
D. you will be more self-confident








Dưới
đây là một số từ chúng ta gặp trong bài. Các bạn hãy ghép mỗi từ ở cột A với từ
đồng nghĩa với nó ở cột B











6
trouble
A. difficulty B. classes C. reasons



7
all at
once
A.
slowly B. easily C. right now



8
taking risks A. working hard B. taking chances C.
feeling positive






9 gradually


A. quickly


B. carefully


C. step by step





10 achievement


A. success


B. mistake C. lesson









Bây
giờ chúng ta sẽ áp dụng những từ vựng vừa học vào bài tập sau. Các bạn hãy điền
từ thích hợp vào chỗ trống cho mỗi câu sau








11. They like ,
and sometimes they are lucky to earn a lot of profit, but sometimes they lose
all.
12. He tried hard to learn the vocabulary and structures in class.
13. He sets out his goals and achieves them .
14. We got into at
the check-in when we lost our ticket for the flight.
15. She was very happy at her of
the first prize in the musical contest.



Key:
1-C 2-A 3-C
4-A 5-D 6- A
7-C 8-B 9-C
10- A 11-taking
risks 12-all
at once 13- gradually. 14- trouble 15-achievement






Unit2:
EDUCATION part1



Par

CHOOSING BETWEEN A COLLEGE OR A UNIVERSITY

What is the difference between a college and
a university?

Colleges and universities have many things in
common. Both provide a greater understanding of the world and its
past. Both provide education in the arts and sciences. And both can
help prepare young people to earn a living.

Students who complete their undergraduate
studies either at a four-year college or a university receive a bachelor’s
degree. One difference is that many colleges do not offer graduate
studies. Universities are generally bigger, offer more programs and do
more research.

Modern universities developed from those of
the Middle Ages in Europe. The word
"university" came from the Latin "universitas." This
described a group of people organized for a common purpose.

The word "college" came from a
Latin word with a similar meaning, "collegium." In England,
colleges were formed to provide students with places to live. Usually
each group was studying the same thing. So college came to mean an area
of study. But a college can also be a part of a university. The first
American universities divided their studies into a number of areas and called
each one a college. This is still true.

Programs in higher learning may also be
called schools. The University
of Arizona in Tucson, for example, has eighteen colleges
and ten schools. They include the colleges of pharmacy, education,
engineering and law. They also include the schools of architecture, dance
and public administration.

College is also used as a general term for
higher education. A news report might talk about "college
students" even if they include students at universities. Or someone
might ask, "Where do you go to college?"

Today, most American colleges offer an area
of study called liberal arts. The purpose was to train a person's mind
instead of teaching job skills.








1. The main
difference between a college and a university is

A. a university is generally bigger than a college
B. a university is a part of a college
C. a college offers higher education than a university
D. a college offers a longer studying period than a university



2. What don’t colleges
often do?

A. providing undergraduate studies
B. providing Master courses
C. provide higher education
D. helping prepare youngsters to earn a living



3. The word “university”
and “college” have the root from

A. Latin
B. English
C. American
D. Vietnamese



4. What was the
character of the first American universities?

A. they provide one main study area
B. they had one college
C. they had a number of colleges
D. they didn’t divide their studies into areas



5. The purpose of most America
colleges today is

A. to train a person’s way of thinking
B. to teach job skills
C. to teach languages
D. to teach philosophy and mathematics








Dưới
đây là một số từ chúng ta gặp trong bài. Các bạn hãy ghép mỗi từ ở cột A với
nghĩa của nó ở cột B





6 in common
A. a word or expression used for some particular thing



7 earn a living
B. prepare for a future task or career



8 train
C. in replace of



9 a general term
D. sharing the same thing or of the same character



10 instead of
E. earn money


Bây
giờ chúng ta sẽ áp dụng những từ vựng vừa học vào bài tập sau. Các bạn hãy điền
từ thích hợp vào chỗ trống cho mỗi câu sau





11. It is hard to find of
culture as it is different from countries to countries.
12. Although his parents are very rich, he has to work hard by
himself to .
13. drinking tea
as usual, today he drinks coffee.
14. I don’t know why they can live with each other for such a
long time. I think they have nothing .
15. Parents are the first and important teachers to children to be good citizens.



Key:
1-A 2- B 3-A
4-C 5-A 6- D
7-E 8-B 9-A
10-C 11-a
general term 12-earn a living.
13- Instead of 14- in common. 15-train



Part2

SPORT EDUCATION

The leaders of tomorrow are being shaped from
today. The lessons we teach the youth of today will be with them all their
lives, and there is no better place to teach children about the world than on
the field of play. Competition teaches more than just how to win and lose; it
teaches a person how to win with a team and at the same time be gracious in
loss.

Growing children need good health, and sports
are a great way to provide such thing. In this videogameage we are currently
living in, kids would rather stay inside staring at the TV, running the
Playstation for hours than go outside and start a game of football, basketball,
or whatever. This is a waste of time and should be changed. Children are our
future and we need to insure that they learn the things they need to know at a
young age.

Sports are an important teacher for
youngsters, it teaches them so many things that just can't be as easily learned
anywhere else. Parents can teach their children to be patient, to face with
challenges, to fight the good fight and never give up, but those are lessons
that really cannot be learned until they are put into practice. Anyone can say they
are going to see something through, but until they actually do it, it is just
talk. Sports give children a chance to work hard and achieve their goals.

Sport is also one of the main ways to help
children, young people and adults to keep fit and healthy and avoid becoming
overweight. Many people do not get much exercise at work and relax at home with
television, so playing some sport can make a big difference to their health.
Sporting skills and enjoyment learned in childhood build foundations for enjoyment
of sport throughout life.








1. The importance of
sport education does not include

A. teaching people how to win and lose
B. giving people practice and experience
C. encouraging children to play video game
D. helping people keep fit and healthy2. According to the text, children will
A. forget all the lessons they learn
B. keep the lessons they learn for a long time
C. learn nothing from the lessons we teach them
D. learn lessons only on the field of play



3.
In the video game age, what do children often choose to do?
A. stay inside and play video game
B. go
outside
C. play sports
D. learn things they need to know



4. Parents can teach
children so many things, but not

A. sports
B. lessons
C. practice
D. patience



5. What isn’t the
character of sports?

A. help people keep fit
B. help people avoid being overweight
C. help people have enjoyment
D. help people forget their lessons







Dưới
đây là một số từ chúng ta gặp trong bài. Các bạn hãy ghép mỗi từ ở cột A với
những từ ở cột B sao cho chúng tạo thành những cụm từ có nghĩa





6 . become
A. some sport



7. put
B. overweight



8 . give C.
up



9. achieve
D. foundation



10 . keep
E. into
practice



11. stay
F. somebody a chance


12
. go G.
one’s goal

13.
build
H. fit

14.
give
I. inside


15. play J.
outside


Bây
giờ chúng ta sẽ áp dụng những từ vựng vừa học vào bài tập sau. Các bạn hãy điền
từ thích hợp vào chỗ trống cho mỗi câu sau





16. It is important for
children to have a healthy diet in order not to .
17. It’s too sunny to play football today. You’d better and read some books.
18. Doing exercise every morning can help you .
19. Never ;
always try your best to achieve your goals and get satisfaction in life!
20. He is studying very hard to have good knowledge and to for his career in the future.



Key:
1-C 2- B 3-A
4-C 5-D 6- B
7-E 8-C 9-G
10-H 11-I 12-J
13-D 14-F 15-A



16-
become overweight.
18- keep
fit.
20- build foundation



17- stay inside 19- give up





Unit 3: Body and health


Part1

WHAT’S YOUR BODY IMAGE?

Do you love your body? I can hear you saying,
"Well, I like my arms but my legs are too big and..." No, that isn't
loving your body. Having a healthy body image means you feel good inside your
own skin, despite any flaws you may have. Sounds good, but how do you make that
happen? Start by understanding what body image is and how you can have a
healthy body.

Bodies come in all shapes and sizes. Some
people are tall, some are short, some people have curvy figures, others are
straight, and some people are naturally thin while others are fat. So just what
is normal? A normal body is a healthy body and what is healthy varies from
individual to individual. A healthy body is best determined by looking at a
comparison of height, weight, body fat ratio, fitness, diet and hydration.

All body types are beautiful. The only thing
you should worry about your body is how to keep it healthy. The keys to reaching
or staying healthy are regular exercise and good eating habits. Some people
think exercise and good eating require lots of effort or planning. But that's
not true. In fact, the best way to work them into our lives is by making small
changes that gradually become part of our routine.

Use your creativity to come up with ways to
fit exercise and healthy eating into your life in a way that works for you.
We're all different. Knowing what's right for you will make it a lot easier to
do!







1. What’s the main message of the
text?

A. Body image is very important and always beautiful.
B. Body image can be changed in shapes and sizes.
C. You should love your body image and try to keep it healthy.
D. It’s easy to have a healthy diet and regular exercise.


2. Having a healthy body
image means:

A. having a bad idea of your body
B. expecting your body to be healthier
C. always keeping an image of your body in your mind
D. feeling good about your body.



3. A normal body
A. is healthy and it varies from people to people.
B. is in a perfect shape and size.
C. is not in a good health.
D. can be determined by a comparison of only height and weight.



4. According to some
people, taking up exercise and healthy diet

A. is very easy.
B. wastes lots of money.
C. takes lots of time.
D. takes lots of effort and plans.



5. Which statement is
incorrect?

A. We are all the same and can take the same exercise and diet.
B. We are not all the same; thus, we take different exercise and diet.
C. We should use our creativity in choosing the suitable exercise and diet.
D. If we know what is right for us, it will be easier to find suitable exercise
and diet.Answers:








Dưới
đây là một số từ chúng ta gặp trong bài. Các bạn hãy ghép mỗi từ ở cột A với từ
trái nghĩa của nó ở cột B




6 healthy
A. unhealthy
B. imhealthy
C. nonhealthy
D. dehealthy

7 understand
A. nonunderstand
B. deunderstand
C. misunderstand
D. malunderstand

8 natural
A. imnatural
B. unnatural
C. nonnatural
D. abnatural

9 normal
A. malnormal
B. imnormal
C. unnormal
D. abnormal

10 regular
A. irregular
B. unregular
C. imregular
D. nonregular







11. Our ______ always seems much more
valuable after we lose it.

A. healthy
B. unhealthy
C. health



12. I’m afraid you’re ________ me because that’s not what I meant.
A. understanding
B. misunderstanding
C. understand



13. I don’t care what
you say. I still think it’s _______ not to want to get married and have
children.

A. nature
B. natural
C. unnatural



14. We can’t get on well
with him; he seems to be ______

A. abnormal
B. normal
C. normality



15. If you go jogging
_____ in the morning, you can lose weight and have a better image.

A. irregular
B. regularly
C. regularity









Key: 1- C 2- D
3-A 4-D 5-A
6- A 7-C 8-B
9-D 10-A 11- C
12-B 13-C 14-A
15-B



Part2

WHY EXERCISE IS WISE?

You've probably heard countless times how
exercise is "good for you." But did you know that it can actually
help you feel good, too? Getting the right amount of exercise can increase your
energy levels and even help improve your mood.

Exercise benefits every part of the body,
including the mind. Exercising causes the body to produce endorphins, chemicals
that can help a person to feel more peaceful and happy. Exercise can help some
people sleep better. Plus, exercise can give people a real sense of
accomplishment and pride at having achieved a certain goal.

Exercising can help you look better. People
who exercise burn more calories and look stronger than those who don't. In
fact, exercise is one of the most important parts of keeping your body at a
healthy weight.

Exercise helps people lose weight
and lower the risk of some diseases. Exercising to maintain a healthy
weight decreases a person's risk of developing certain diseases, including type
2 diabetes and high blood pressure. Furthermore, studies have found that
weight-bearing exercise, like jumping, running or brisk walking, can help girls
(and guys!) keep their bones strong.

Exercising is obviously good for your health;
however, one of the biggest reasons people drop an exercise program is lack of
interest: If what you're doing isn't fun, it's hard to keep it up. The good
news is that there are tons of different sports and activities that you can try
out to see which one interests you. And it's a good idea to talk to someone who
understands the exercise, like a coach or fitness expert at a gym. He or she
can get you started on a program that's right for you and your level of
fitness.







1. Exercise is good to
A. your mind
B. your health
C. your image
D. all a, b, and c


2. Endorphins are
A. exercise.
B. chemicals.
C. feeling.
D. happiness.



3. After doing exercise,
people feel

A. less peaceful and happy.
B. satisfied because they have achieved their goal.
C. unsatisfied because they haven’t achieved their goal.
D. proud because they haven’t achieved their goal.



4. A healthy weight
helps people

A. increase blood pressure.
B. reduce danger of diabetes.
C. enjoy weight-losing exercise.
D. keep their bones strong.



5. The advantage for
people when starting up exercise is

A. they lack of interest.
B. what they are doing isn’t fun.
C. they do not have expert to ask for advice.
D. there are many different exercise and sports to choose.








Bây
giờ các bạn hãy luyện tập từ vựng của mình bằng cách tìm các từ trong bài đọc
có nguồn gốc từ các từ sau





6 count Answers


7 peace


8 accomplish


9differ


10 fit








11. The unsuccessful
candidate demanded a ...

A. count.
B. recount.
C. countable.
D. uncountable.



12. Daniel spent the
rest of his life in a_______, quiet village by the sea.

A. peace
B. peaceful
C. peace-maker
D. peaceable



13. With all her effort,
she finally _______ her goal of becoming a financial manageress.

A. accomplished
B. accomplishment
C. accomplisher
D. accomplishable



14. There’s some
________ in pronunciation between British and American English .

A. differ
B. different
C. difference
D. differentiate



15. After three months
of proper exercise and strict diet, she has had her _______ back.

A. fit
B. fitter
C. fitting
D. fitness








Key: 1-D 2-B
3-B 4-B 5-D
6- 7- 8-
9- 10- 11-
12- 13- 14-
15-
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 03, 2010 1:30 pm

her... Trang va^n la^'y da^u ra cai' nay` the' tao xem cha? hieu? j`
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2611
Tiền bo (Đvị :$) : 7469
Đến từ : Băng Quái Đảng ...... ( Mai Lâm Plaza )
Join date : 08/05/2010
Age : 24
Job/hobbies : Vẫy ... =))
Humor : Chém gió thành tài
Thanh kiu : 12

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 03, 2010 5:12 pm

đúng đấy....n pỉu tiếng anh sơ cấp mà mình chẳng đọc được từ nào kả
hixhix
Ko pít mình là gì nhỉ???

..............chắc là...?...cấp...hix

_________________forevera2.goodbb.net
.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:.Sặc cà lè tục tiệp.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:..pineapple@2.:♥️:.

Trai Du Nội cưỡi rồng bay trong gió
Gái thiên hạ cưỡi ó đuổi theo sau

giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v


◦๑۩۞۩๑◦
▓█
▓█
▓█
▓█
▓█
__//▓█\__
۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩
\™️TUẤN™️//
๑۩۞۩๑
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║

Gác Kiếm Quy ẩn



.:♥️:.Đánh nhau ko?....OK!!!!!.:♥️:.Hiểu can you???.:♥️:.



Xem Vol 3 đê !!!!!! :hura :hura :hura

Mọi người bấm vô đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f31/ :x

Hoặc đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f28/
:x
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://forevera2.goodbb.net
*Arya*
Học Sinh Cấp 3
Học Sinh Cấp 3
avatar

Tổng số bài gửi : 121
Tiền bo (Đvị :$) : 238
Đến từ : ...º°¨(¯`'•.¸ † k n0i' dAx'† ¸.•'´¯)¨°º...
Join date : 01/06/2010
Thanh kiu : 0

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 03, 2010 8:55 pm

Uncle Dong 9x_A2VL đã viết:
her... Trang va^n la^'y da^u ra cai' nay` the' tao xem cha? hieu? j`
nan?
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 03, 2010 10:01 pm

dai` da(ng` da(c. ra nhjn` da~ tahy' hoa mat'
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2611
Tiền bo (Đvị :$) : 7469
Đến từ : Băng Quái Đảng ...... ( Mai Lâm Plaza )
Join date : 08/05/2010
Age : 24
Job/hobbies : Vẫy ... =))
Humor : Chém gió thành tài
Thanh kiu : 12

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Sat Jun 05, 2010 7:45 am

Uncle Dong 9x_A2VL đã viết:
dai` da(ng` da(c. ra nhjn` da~ tahy' hoa mat'

Biểu hiện mạch Trầm Sát : Thai Nhi Chết lưu trong bụng....hoho

_________________forevera2.goodbb.net
.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:.Sặc cà lè tục tiệp.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:..pineapple@2.:♥️:.

Trai Du Nội cưỡi rồng bay trong gió
Gái thiên hạ cưỡi ó đuổi theo sau

giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v


◦๑۩۞۩๑◦
▓█
▓█
▓█
▓█
▓█
__//▓█\__
۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩
\™️TUẤN™️//
๑۩۞۩๑
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║

Gác Kiếm Quy ẩn



.:♥️:.Đánh nhau ko?....OK!!!!!.:♥️:.Hiểu can you???.:♥️:.



Xem Vol 3 đê !!!!!! :hura :hura :hura

Mọi người bấm vô đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f31/ :x

Hoặc đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f28/
:x
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://forevera2.goodbb.net
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Sat Jun 05, 2010 12:54 pm

Thánh ho,
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2611
Tiền bo (Đvị :$) : 7469
Đến từ : Băng Quái Đảng ...... ( Mai Lâm Plaza )
Join date : 08/05/2010
Age : 24
Job/hobbies : Vẫy ... =))
Humor : Chém gió thành tài
Thanh kiu : 12

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Sat Jun 05, 2010 1:26 pm

Uncle Dong 9x_A2VL đã viết:
Thánh ho,


...Thánh họ là rì thía nhỉ???

_________________forevera2.goodbb.net
.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:.Sặc cà lè tục tiệp.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:..pineapple@2.:♥️:.

Trai Du Nội cưỡi rồng bay trong gió
Gái thiên hạ cưỡi ó đuổi theo sau

giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v


◦๑۩۞۩๑◦
▓█
▓█
▓█
▓█
▓█
__//▓█\__
۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩
\™️TUẤN™️//
๑۩۞۩๑
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║

Gác Kiếm Quy ẩn



.:♥️:.Đánh nhau ko?....OK!!!!!.:♥️:.Hiểu can you???.:♥️:.



Xem Vol 3 đê !!!!!! :hura :hura :hura

Mọi người bấm vô đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f31/ :x

Hoặc đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f28/
:x
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://forevera2.goodbb.net
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Sat Jun 05, 2010 3:04 pm

Admin đã viết:
Uncle Dong 9x_A2VL đã viết:
Thánh ho,


...Thánh họ là rì thía nhỉ???
tớ ko biết
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
FOreVerAl0nE
Demon Hunter
Demon Hunter
avatar

Tổng số bài gửi : 684
Tiền bo (Đvị :$) : 2320
Join date : 01/06/2010
Thanh kiu : 0

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Mon Jun 07, 2010 5:40 pm

may` gioi? tieng' anh thi` dich. ra roi` hang~ post ko dien dan` toan` thang` dot' tieng' anh doc. sao hieu? noi?ha? trang oi.............OK
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
*Arya*
Học Sinh Cấp 3
Học Sinh Cấp 3
avatar

Tổng số bài gửi : 121
Tiền bo (Đvị :$) : 238
Đến từ : ...º°¨(¯`'•.¸ † k n0i' dAx'† ¸.•'´¯)¨°º...
Join date : 01/06/2010
Thanh kiu : 0

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Mon Jun 07, 2010 6:59 pm

nguyentaidunga2 đã viết:
may` gioi? tieng' anh thi` dich. ra roi` hang~ post ko dien dan` toan` thang` dot' tieng' anh doc. sao hieu? noi?ha? trang oi.............OK


ax day la` phan anh van ma`....biu t dich tieng viet con` noi chuyen coc j nua~....may coa cham thi` tra tu dien naz............len co* doa'
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Mon Jun 07, 2010 7:54 pm

, Trang vân học gì mà nhiều thế
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2611
Tiền bo (Đvị :$) : 7469
Đến từ : Băng Quái Đảng ...... ( Mai Lâm Plaza )
Join date : 08/05/2010
Age : 24
Job/hobbies : Vẫy ... =))
Humor : Chém gió thành tài
Thanh kiu : 12

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Tue Jun 08, 2010 8:36 am

*Arya* đã viết:
nguyentaidunga2 đã viết:
may` gioi? tieng' anh thi` dich. ra roi` hang~ post ko dien dan` toan` thang` dot' tieng' anh doc. sao hieu? noi?ha? trang oi.............OK


ax day la` phan anh van ma`....biu t dich tieng viet con` noi chuyen coc j nua~....may coa cham thi` tra tu dien naz............len co* doa'

Nhìn cái ảnh con Trang Vân bảo tra từ điển kìa!!!!!
sao gian thế ko biết....mắt còn đảo đảo nữa chứ
đúng là gian xảo thì lúc học cũng gian xảo....hixhix
chaynhanh chaynhanh chaynhanh :hura

_________________forevera2.goodbb.net
.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:.Sặc cà lè tục tiệp.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:..pineapple@2.:♥️:.

Trai Du Nội cưỡi rồng bay trong gió
Gái thiên hạ cưỡi ó đuổi theo sau

giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v


◦๑۩۞۩๑◦
▓█
▓█
▓█
▓█
▓█
__//▓█\__
۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩
\™️TUẤN™️//
๑۩۞۩๑
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║

Gác Kiếm Quy ẩn



.:♥️:.Đánh nhau ko?....OK!!!!!.:♥️:.Hiểu can you???.:♥️:.



Xem Vol 3 đê !!!!!! :hura :hura :hura

Mọi người bấm vô đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f31/ :x

Hoặc đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f28/
:x
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://forevera2.goodbb.net
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Wed Jun 09, 2010 11:57 pm

hê hê, xảo quyệt thật,con sói già này
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
♥..:Siêu ♥ Nhân ♥ Gao:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
♥..:SIÊU ♥ NHÂN ♥ GAO:.♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2611
Tiền bo (Đvị :$) : 7469
Đến từ : Băng Quái Đảng ...... ( Mai Lâm Plaza )
Join date : 08/05/2010
Age : 24
Job/hobbies : Vẫy ... =))
Humor : Chém gió thành tài
Thanh kiu : 12

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Thu Jun 10, 2010 4:28 pm

Cáo già đeo nơ
khủng long giả nai
......giả thôn nữ

_________________forevera2.goodbb.net
.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:.Sặc cà lè tục tiệp.:♥️:.(¯°•..•°¯).:♥️:..pineapple@2.:♥️:.

Trai Du Nội cưỡi rồng bay trong gió
Gái thiên hạ cưỡi ó đuổi theo sau

giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v giaygiua :v


◦๑۩۞۩๑◦
▓█
▓█
▓█
▓█
▓█
__//▓█\__
۩۞۩๑๑۩۞۩๑๑۩۞۩
\™️TUẤN™️//
๑۩۞۩๑
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║
║▼/║

Gác Kiếm Quy ẩn



.:♥️:.Đánh nhau ko?....OK!!!!!.:♥️:.Hiểu can you???.:♥️:.



Xem Vol 3 đê !!!!!! :hura :hura :hura

Mọi người bấm vô đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f31/ :x

Hoặc đây: :x http://forevera2.goodbb.net/forum-f28/
:x
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://forevera2.goodbb.net
¶)♂ÑÇ┐ Çu
♥• Iphone •♥
♥• Iphone •♥
avatar

Tổng số bài gửi : 2492
Tiền bo (Đvị :$) : 6719
Đến từ : Hà Nội
Join date : 31/05/2010
Age : 23
Job/hobbies : Student
Humor : 097.543.6899
Thanh kiu : 23

Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   Fri Jun 11, 2010 9:23 pm

tớ chưa thấy các loài động vật ý đeo nơ bao h`
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.taoladong.vn
Sponsored content




Bài gửiTiêu đề: Re: Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )   

Về Đầu Trang Go down
 
Ky nang doc hieu tieng anh co key ( so cap )
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Quy tắc phòng ngừa đâm va trên biển - Colreg 72 (tài liệu giảng dạy Khoa Hàng hải)
» Đột Kích CF Offline
» Luyện nghe TOEIC hiệu quả
» Tổng hợp các bài viết về trang thiết bị hàng hải
» NP5011 - Symbols and Abbreviations used on Admiralty Paper Charts (Edition 2016)

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
๑۩۞۩๑ ♀▒♥▒ A2_Family▒♥▒ ♂ ๑۩۞۩๑ :: .:A2...Học!học nữa!học máu:. :: .:Anh Văn:.-
Chuyển đến